Bestaat crypto over 10 jaar?

De integratie van Bitcoin als betalingsmechanisme (of wat dat betreft de toenemende aantrekkelijkheid ervan als beleggingscategorie) zal niet plaatsvinden zonder technologische verbeteringen in het ecosysteem. Volgens een onderzoek van een crypto-uitwisselingsdienst zullen cryptocurrencies de komende 10 jaar mainstream worden toegepast. Om te bepalen welke 10 cryptovaluta in de komende 10 jaar zullen worden gekocht en bewaard, hebben we projecten geïdentificeerd die steeds populairder werden. Vervolgens hebben we uitgebreid onderzoek gedaan om inzicht te krijgen in de onderliggende technologie van het project, het probleem waarvoor het is ontworpen en wat de doelsector is.

We hebben ook gekeken naar waarde- en prestatiestatistieken voor elke valuta. Wij zijn van mening dat de marktkapitalisatie van een valuta een belangrijke indicator is voor de huidige waarde en dat de projecten waaraan de valuta werkt en de doelsector ervan, kunnen wijzen op het nut en de duurzaamheid ervan in de toekomst. Polygon is een blockchain-netwerk dat het blockchain-trilemma van beveiliging, schaalbaarheid en decentralisatie oplost. MATIC is de eigen cryptocurrency van het netwerk.

Het Polygon-netwerk bereikt consensus via proof-of-stake, maar doet dit door gebruik te maken van een reeks zijketens waarmee de hoofdketen vrij blijft en daardoor snellere en schaalbaardere transacties bevordert. Het overtreft de schaalbaarheid en dure transactie-uitdagingen waarmee Ethereum wordt geconfronteerd. Het Polygon-netwerk heeft een Ethereum Virtual Machine, EVM, waardoor het compatibel is met op Ethereum gebaseerde applicaties. Ondanks enige recente volatiliteit zijn Bitcoin en cryptocurrencies het afgelopen jaar enorm gestegen met een bitcoinprijs met ongeveer 250%.

De wereld is op weg naar een digitale transformatie, waarbij de metaverse, NFT's en cryptocurrencies het enige zijn waarover wordt gesproken. Het aantal investeerders in cryptocurrency neemt over de hele wereld al een tijdje gestaag toe, maar de recente groei was explosief. Als je het geld dat je in crypto steekt niet wilt verliezen door op een beurs te kopen, dan moet je het ook niet in een cryptofonds stoppen. Dertien jaar geleden rekruteerde cryptocurrency gebruikers uit de wens om de exclusieve, geïnstitutionaliseerde financiële wereld op zijn kop te zetten; om een breed toegankelijke manier te creëren om geld te verplaatsen en te betalen voor goederen en diensten, ongeacht individuele omstandigheden.

Over het algemeen geldt dat hoe toegankelijker cryptocurrency-activa zich binnen traditionele beleggingsproducten bevinden, hoe meer Amerikanen de cryptomarkt zouden kunnen inkopen en beïnvloeden. Het bleek dat 88 procent van de institutionele respondenten en 75 procent van de particuliere beleggers van mening is dat crypto binnen tien jaar mainstream zal worden geaccepteerd. Niets is gegarandeerd, maar als u cryptocurrency koopt als waardeopslag voor de lange termijn, hoe meer „de echte wereld” er gebruik van maakt, hoe groter de kans dat de vraag en de waarde zullen toenemen. Als je niet wilt lezen hoe blockchain-technologie een revolutie teweeg zal brengen in de digitale wereld en hoe cryptocurrencies aan populariteit en acceptatie winnen, kun je direct naar 5 cryptocurrencies gaan om de komende 10 jaar te kopen en te bewaren.

De acceptatie van Bitcoin en crypto is het afgelopen jaar enorm gestegen, aangezien betalingsplatforms zoals PayPal PYPL en financiële technologiebedrijven, waaronder Jack Dorsey's Square SQ, gebruikers in staat stellen digitale activa te kopen en te verhandelen. Meer recentelijk beginnen de voordelen van cryptocurrency instellingen aan te trekken, en traditionele financiering haast zich om tegemoet te komen aan de toegenomen vraag, zoals U. De meest prominente technologiebedrijven die hun intrede doen in het crypto-ecosysteem zijn onder meer Alphabet Inc. Ondertussen zijn bitcoin- en cryptohandelaren nauwlettend in de gaten houden voor indicatoren van waar de bitcoin-prijs op korte termijn naartoe zou kunnen gaan.

Omdat ze tijd over hebben en weinig activiteiten hebben om geld aan uit te geven, zijn veel consumenten tijdens de pandemie voor het eerst overgegaan op cryptohandel.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *