Hoe lang moet ik crypto bewaren voordat ik verkoop?

Na ongeveer zes maanden zou je de markt kunnen bestuderen en je realiseren dat er een veelbelovende valuta is. Ook al heb je besloten om het langer vol te houden, je kunt besluiten om de meer veelbelovende crypto te verkopen en te kopen. Bij beleggen in aandelen is het een goede regel om minimaal vijf jaar te kopen en aan te houden. Crypto is een heel andere en veel volatielere markt, dus de traditionele regels zijn niet altijd van toepassing.

Blijf lezen om erachter te komen hoe u weet wanneer u crypto moet verkopen en met welke factoren u bij deze beslissing rekening moet houden. Je hoeft niet eens een aandelenhandelaar te zijn om te begrijpen hoe belangrijk het is om dingen los te laten. De meesten van ons hebben waarschijnlijk ooit een garageverkoop georganiseerd, en het verkopen van crypto verschilt daar niet veel van. Je houdt iets zo lang mogelijk vast en dan, als het zover is, draag je het over aan iemand anders die er meer waarde in ziet.

Ten eerste is er absoluut geen garantie dat een aandeel ooit terug zal komen. Ten tweede kan het wachten tot het punt waarop winst gelijk is aan verliezen uw rendement ernstig aantasten als u wacht tot het einde van de winst gelijk is. Natuurlijk begrijpen we de verleiding om gezond te worden, maar het beperken van uw verliezen kan belangrijker zijn voor een rendement op lange termijn. Houd bij twijfel even vast (of „vasthouden” zoals sommigen zeggen).

Met alles wat er aan de hand is en 25% dagelijks op en neer schommelt, zou holding de beste optie kunnen zijn. Dit is met name het geval als u slechts een relatief klein bedrag hebt geïnvesteerd en de schommelingen op korte termijn kunt vermijden, omdat u denkt dat een of meer van de Cryptocurrencies op langere termijn een blijvend onderdeel zullen worden van het financiële ecosysteem. Begin in plaats daarvan een deel van uw winst te nemen in het incrementele bereik van 30%. In plaats van te wachten op een incrementele winst van 50% of 100%, maakt het focussen op een kleinere stijging de kans groter dat u niet verstrikt raakt in een demoraliserende correctie van 20% tot 40% die de snel veranderende cryptomarkt kan treffen.

Om uw winsten te behalen en te optimaliseren, verkoopt u 5-10% tegelijk, afhankelijk van hoe groot uw bezit in die specifieke crypto is. Als de munt meer dan 30% is gestegen sinds je hem hebt gekocht, overweeg dan om elke week een klein percentage te verkopen. Blog) 3 manieren om uw cryptoportefeuille te beheren met winst- en verliesberekeningen. Als u op lange termijn wilt investeren in cryptocurrencies, moet u uw digitale activa uit de buurt van handelsplatforms houden, omdat ze op elk moment kwetsbaar zijn voor hacking.

De beste optie om digitale activa te behouden, is door een hardware wallet aan te schaffen. Hardware wallets zijn offline wallets die uw cryptocurrencies koel bewaren, waardoor ze onmogelijk te hacken zijn. Ledger Nano S is een van de beste hardware wallets ter wereld waarmee je een groot aantal cryptocurrencies kunt opslaan, omdat het veilig is en de portemonnee gemakkelijk kan worden teruggevonden. Wanneer u investeert in een cryptocurrency, zorg er dan voor dat u deze grondig hebt onderzocht en dat u gelooft dat het een gezonde investering op lange termijn is.

Hoewel het onwaarschijnlijk is om deze rendementen opnieuw te zien, zou crypto het in de nabije toekomst nog steeds beter kunnen doen dan traditionele beleggingsmarkten. Als u een behoorlijke winst hebt gemaakt, wat meer betekent dan een verdrievoudiging of verviervoudiging van uw initiële investering op basis van de meest recente prijzen, dan zeggen veel experts op het gebied van persoonlijke financiën dat het misschien een goed moment is om een bedrag te verkopen dat gelijk is aan uw oorspronkelijke investering tot 50% van uw bezit. Handelsstrategieën en -activiteiten zijn geen onfeilbare formule en u moet DYOR gebruiken voordat u handelt of investeert in de zeer volatiele cryptomarkt. Nu u een basiskennis heeft van wanneer u uw cryptowinst moet opnemen, gaan we verder met hoe u uw cryptowinsten kunt optimaliseren.

Momenteel is het beleggen van cryptocurrencies op lange termijn winstgevend gebleken, maar het is belangrijk dat u op de hoogte bent van de markt voordat u investeert. U kunt een dagelijks of maandelijks schema hebben als dat ook voor u werkt en via de grote Crypto-makelaars kunt u deze benadering van terugkerende investeringen eenvoudig implementeren voor alle munten die ze aanbieden. Een slimme vuistregel is om niet meer dan 5% tot 10% van uw beleggingsportefeuille op de cryptomarkt te hebben. .

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *