Is crypto over 5 jaar iets waard?

De volatiliteit is niets nieuws en is een belangrijke reden waarom experts zeggen dat nieuwe crypto-investeerders uiterst voorzichtig moeten zijn bij het toewijzen van een deel van hun portefeuille aan cryptocurrency. Zelfs als een tokenaanbod bijvoorbeeld als een illegaal aandelenaanbod wordt beschouwd, kan er nog steeds een markt van kopers en speculanten bestaan. Kijk als historisch voorbeeld terug op spampomp- en dumpschema's voor penny-aandelen van 10 jaar geleden. Makelaars zouden de handel in aandelen blokkeren waarvan wordt vermoed dat ze in hun gebruikersinterface zijn gemanipuleerd, maar kopers zouden hun makelaars nog steeds bellen om handmatig te negeren en de pomp te laten draaien (omhoog of omlaag).

De belangrijkste cryptocurrencies zetten hun moeilijke start van het jaar voort en dalen samen met aandelen. Als je het geld dat je in crypto steekt niet wilt verliezen door op een beurs te kopen, dan moet je het ook niet in een cryptofonds stoppen. Over het algemeen geldt dat hoe toegankelijker cryptocurrency-activa zich binnen traditionele beleggingsproducten bevinden, hoe meer Amerikanen de cryptomarkt zouden kunnen inkopen en beïnvloeden. Door futures-prijzen te volgen in plaats van bitcoin zelf, zeggen experts, kan de ETF van ProShares te riskant zijn voor beginnende handelaren, van wie velen in crypto investeren.

Omdat de cryptomarkt een relatief lage toetredingsdrempel heeft, kunnen zelfs mensen die nog nooit eerder geïnteresseerd zijn geweest in handelen, gemakkelijk crypto-investeerders worden. Opkomende crypto-ontwikkelingen zoals gedecentraliseerde financiering en gedecentraliseerde autonome organisaties zijn waarschijnlijk de gebieden met de hoogste groei van crypto, zei Bryan Gross, netwerkbeheerder bij cryptoplatform ICHI. Hoewel grote publieke tegenstand tegen de nieuwe technologieën kan worden verklaard als angst en misverstanden voor iets nieuws, zorgen de steeds strengere regels over de hele wereld ervoor dat veel experts huiverig zijn om in crypto te investeren. Deze volatiliteit is een groot deel van de reden waarom experts aanbevelen om uw crypto-investeringen in het begin op minder dan 5% van uw portefeuille te houden.

Elke investeerder, handelaar of regelmatige cryptogebruikers moeten meerdere standpunten onderzoeken en op de hoogte zijn van alle lokale voorschriften voordat hij een investering doet. In plaats van te leren navigeren op een cryptocurrency-exchange om uw digitale activa te verhandelen, kunt u rechtstreeks crypto aan uw portefeuille toevoegen vanuit dezelfde makelaardij waar u al een pensioen- of andere traditionele beleggingsrekening heeft.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *