Kun je al je geld verliezen in crypto?

Hoewel crypto's algemeen worden geaccepteerd, is het nog steeds een uitdaging om ze te reguleren. Bovendien, als een cryptobeurs uw vermogen aanhoudt, bestaat er nog steeds een risico dat u al uw kapitaal verliest. crypto is erg riskant en niet zoals conventioneel beleggen in de aandelenmarkt. Cryptovaluta staan erom bekend volatiel te zijn.

En waar sprake is van volatiliteit, is er een enorme kans om geld te verdienen en te verliezen. Als u investeert op basis van wat een beroemdheid twittert of wat een zelfverklaarde expert u zegt te doen, dan is de kans groot dat dit u iets kost. Dus hier zijn 10 eenvoudige regels voor jou, om te helpen begrijpen wat de veelgemaakte fouten zijn die je moet vermijden, om slimmer met je geld om te gaan. Crypto-experts vind je in elk hoekje en gaatje van het internet.

Misschien vind je dit moeilijk te geloven, maar er zijn geen echte crypto-experts. Crypto's zijn te volatiel voor iedereen om hun prijzen nauwkeurig te kunnen voorspellen. Liquiditeit is het gemak waarmee een crypto kan worden gekocht en verkocht. Als een crypto een lage liquiditeit heeft, kunt u deze mogelijk niet gemakkelijk verkopen op het juiste moment.

En in plaats van winst te maken, zul je er uiteindelijk aan vastzitten. Derivaten zijn financiële instrumenten die hun waarde ontlenen aan bepaalde activa, bijvoorbeeld. Futures en opties zijn veel voorkomende soorten derivaten die zijn ontworpen om risico's te verminderen en zich in te dekken tegen onzekerheid. Maar in de verkeerde handen zijn derivaten een recept voor een financiële ramp.

Speel dus niet met derivaten, tenzij je echt weet wat je doet. Non-Fungible Tokens (NFT's) zijn tegenwoordig een ware rage. We horen dat gepixelde afbeeldingen voor miljoenen worden verkocht. Tenzij een NFT je een exclusief recht geeft, is het waardeloos.

Cryptocurrency is een niet-gereguleerde digitale valuta, geen wettig betaalmiddel en onderhevig aan marktrisico's. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als financieel advies, handelsadvies of enig ander advies of aanbeveling van welke aard dan ook, aangeboden of goedgekeurd door NDTV. NDTV is niet verantwoordelijk voor enig verlies dat voortvloeit uit een investering op basis van een gepercipieerde aanbeveling, voorspelling of andere informatie in het artikel. Als u uw verliezen niet kunt dekken, wordt uw transactie gesloten en verliest u uw initiële investering.

We weten al dat beleggen in Crypto zeer volatiel en superriskant is. Als u margehandel doet, brengt u daarom uw geld in gevaar. Als u vervolgens een margin call krijgt en geen geld kunt toevoegen, verliest u uw oorspronkelijke investering als de prijs onder een bepaald punt daalt. Dat gezegd hebbende, is de cryptomarkt volatiel en het is mogelijk voor beleggers zelf om aanzienlijke bedragen te verliezen, vooral als ze strategieën met een hoger risico gebruiken, zoals short selling en margehandel, aangezien deze mogelijk kunnen leiden tot aanzienlijke verliezen en winsten.

Opties brengen risico's met zich mee, waaronder een aanzienlijk risico op verlies en de mogelijkheid dat een belegger in korte tijd zijn volledige inleg verliest. LONDEN, 17 maart (Reuters) - Consumenten lopen het risico al hun geld dat in cryptoassets is geïnvesteerd te verliezen en ten prooi kunnen vallen aan oplichting, zeiden de waakhonden voor effecten, banken en verzekeringen van de Europese Unie donderdag in een gezamenlijke verklaring. Als u Crypto behandelt als een plan om snel rijk te worden, zult u waarschijnlijk slechte, ongeplande beslissingen nemen, geld verliezen en achtervolgen. Het vrij snel verdienen van geld is wat me duidelijk zorgen baarde en ik zou iedereen die dit wil doen, wegsturen van Crypto-investeringen.

Ik ken deze week een handelaar die uit al zijn investeringen werd stopgezet vanwege het Chinese nieuws, waar als hij geen daghandelaar was en longposities zou bekleden, een hoop bijna herstel zou zijn geweest. Dus deze lange intro brengt me ertoe de 5 eenvoudige manieren uit te leggen waarop je geld kunt verliezen door te handelen in Bitcoin en Crypto. Hoewel cryptocurrency in de ware zin van het woord nooit negatief kan worden, is het mogelijk dat handelaren geld kunnen verliezen, vooral als ze strategieën gebruiken zoals margehandel of futurescontracten. Bij de meeste grote banken in het VK kun je nu geld overboeken tussen een gereguleerde crypto-exchange en je bankrekening.

Consumenten moeten bereid zijn al hun geld te verliezen als ze investeren in regelingen die hoge rendementen beloven uit digitale valuta zoals bitcoin, heeft een stadswaakhond gewaarschuwd. Houd er ten slotte rekening mee dat cryptocurrency grotendeels een ongereguleerde activaklasse is en dat de manieren om geld te verdienen met crypto nog steeds in ontwikkeling zijn. Dus in deze gekke, risicovolle, volatiele wereld van Crypto-handel is het verdomd gemakkelijk om geld te verliezen, al je geld. Om cryptovaluta te verhandelen, zet een gebruiker een bepaald percentage van de margepositie die hij wil openen in en leent hij geld van een beurs om de rest te dekken.

.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *