Wat zal crypto over 5 jaar waard zijn?

De volatiliteit is niets nieuws en is een belangrijke reden waarom experts zeggen dat nieuwe crypto-investeerders uiterst voorzichtig moeten zijn bij het toewijzen van een deel van hun portefeuille aan cryptocurrency. Zelfs als een tokenaanbod bijvoorbeeld als een illegaal aandelenaanbod wordt beschouwd, kan er nog steeds een markt van kopers en speculanten bestaan. Kijk als historisch voorbeeld terug op spampomp- en dumpschema's voor penny-aandelen van 10 jaar geleden. Makelaars zouden de handel in aandelen blokkeren waarvan wordt vermoed dat ze in hun gebruikersinterface zijn gemanipuleerd, maar kopers zouden hun makelaars nog steeds bellen om handmatig te negeren en de pomp te laten draaien (omhoog of omlaag).

Het zal moeilijk zijn om rekening te houden met de appreciatie en volatiliteit van cryptovaluta, maar verwacht dat er een crypto-rendementscurve zal ontstaan wanneer overheden proberen gunstige tarieven vast te leggen en de internationale investeringsgemeenschap Het is een cryptocurrency die weigert zich te buigen voor de druk van de centrale overheid of vastgeketend te zijn in gebrekkige en regelgevende monetaire ketenen. Antoni Trenchev, de managing partner van cryptokredietverstrekker Nexo, ziet een paar moeilijke jaren voor Bitcoin. Bitcoin is een investeringsalternatief met een hoger risico en een hogere beloning voor fiatgeld dat extra waarde krijgt als u gelooft in de waarde van Bitcoin als valuta van de toekomst. Bitcoin is minder riskant dan andere cryptocurrencies, maar het is nog steeds vrij onstabiel en onvoorspelbaar in vergelijking met traditionele beleggingsmogelijkheden zoals de aandelenmarkt.

Alle technische indicatoren wijzen erop dat de huidige prijs van Bitcoin niet de maximale limiet is, dus de cryptocurrency heeft nog wat ruimte om te groeien. Er zijn verschillende crypto-uitwisselingsplatforms, zoals GDAX en Coinbase, waar u in BTC kunt handelen voor USD of GBP. Die voorspelling kwam echter niet uit, aangezien de cryptomarkt begin februari een scherpe wending nam. In tegenstelling tot de meeste altcoins is het niet zo sterk afhankelijk van de rest van de cryptomarkt en is het meestal degene die de trend bepaalt.

Gelieve DYOR echter goed na te denken over de risico's voordat u in BTC of een andere cryptovaluta investeert. Een verdere invloed op de prijzen van BTC-cryptocurrency is te zien op basis van de instroom van fondsen door institutionele beleggers op lange termijn. Overheidsfunctionarissen en de Biden-administratie hebben steeds meer interesse getoond in nieuwe regelgeving voor cryptocurrency. Verstandige landen (waarschijnlijk klein) zullen hun eigen crypto-fiatvaluta (digitale valuta) in een grootboek lanceren, waarbij de creatie en vervorming worden gecontroleerd door de overheid (en veronderstelde pariteit tussen de eigen valuta van de overheid).

Houd uw investeringen klein en stel crypto-investeringen nooit boven andere financiële doelen, zoals sparen voor uw pensioen en het afbetalen van schulden met een hoge rente. Dus de ultieme vraag is: „Zal Bitcoin 100k bereiken? Van tijd tot tijd voorspellen crypto-experts, analisten of influencers zoals Mike Novogratz, John McAfee, Tom Lee, Anthony Pompliano, Roger Ver en de Amerikaanse durfkapitalist Tim Draper het langetermijnpotentieel van de Bitcoin-markt in de komende jaren. En over de hele wereld proberen ze erachter te komen hoe wetten en richtlijnen kunnen worden opgesteld om cryptocurrency veiliger te maken voor investeerders en minder aantrekkelijk voor cybercriminelen.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *