Worden cryptowaardestijgingen beïnvloed door de bewaarperiode?

Het beschikbare saldo is het bedrag dat u direct van uw Coinbase Pro-account kunt opnemen of overboeken. Het houdt rechtstreeks verband met het kopen van crypto of het storten van fiatvaluta via een gekoppelde bankrekening. Om veiligheidsredenen kunt u fiatgeld dat via een gekoppelde bankrekening is gestort niet onmiddellijk opnemen of cryptovaluta die met dit geld is gekocht, overboeken naar Coinbase Pro (we noemen dit „opnamebeschikbaarheid”). Bankoverschrijvingen en aankopen met een debetkaart hebben geen invloed op de beschikbaarheid van uitbetalingen, maar zijn onderhevig aan eventuele bestaande bewaarplichten op uw Coinbase Pro-account.

Elke waardestijging van cryptocurrency heeft geen invloed op de beschikbaarheid van opnames. Op je aankopen of stortingen zijn eventuele beperkingen van het account van toepassing, ongeacht welke betaalmethode je hebt gebruikt. Over het algemeen hebben aankopen met een debetkaart of overboekingen van uw bank naar uw Coinbase Pro USD-portemonnee geen invloed op uw opnamemogelijkheden als er geen beperkingen gelden voor uw account. U kunt deze methoden gebruiken om cryptovaluta te kopen om direct naar Coinbase te verzenden.

U kunt USD altijd rechtstreeks van uw bankrekening naar uw Coinbase Pro USD-portemonnee storten, dit heeft geen invloed op uw opnamemogelijkheden. Deze definitie omvat openbaar aangeboden cryptovaluta die als ruilmiddel worden geaccepteerd. Het is ook van toepassing op stablecoins, cryptovaluta waarvan de waarde verondersteld wordt gekoppeld te zijn aan die van een onderliggende wettelijk erkende valuta of van andere activa volgens een vast mechanisme. De definitie van inkomsten uit cryptocurrency-bezit omvat actuele inkomsten uit cryptocurrency-bezit (fruit) en inkomsten als gevolg van gerealiseerde waardestijgingen van cryptocurrency-bezit (gerealiseerde winsten), ongeacht of een minimale bewaarperiode in acht is genomen.

Daarom raden experts aan om uw crypto-investeringen op minder dan 5% van uw totale portefeuille te houden. Voordat Coinbase een bankstorting of cryptoaankoop met dergelijke fondsen bevestigt, vertelt Coinbase u altijd wanneer dat geld of deze cryptovaluta beschikbaar is om van Coinbase Pro over te maken of naar uw bank op te nemen. Net zoals de wenselijkheid van zijn producten van invloed is op de aandelenkoers van een bedrijf, heeft het cryptomonetaire systeem invloed op de kosten van cryptohandel.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *