Zal crypto op lange termijn stijgen?

Niets is gegarandeerd, maar als u cryptocurrency koopt als waardeopslag voor de lange termijn, hoe meer „de echte wereld” er gebruik van maakt, hoe groter de kans dat de vraag en de waarde zullen toenemen. Doorgaans houden langetermijnbeleggers hun beleggingen meerdere jaren of decennia aan om hun rendement te verhogen. Dus als je denkt dat op blockchain gebaseerde technologie in de toekomst zal exploderen, kan investeren in crypto voor de lange termijn een goede optie zijn. Als u op lange termijn wilt investeren in cryptocurrencies, moet u uw digitale activa uit de buurt van handelsplatforms houden, omdat ze op elk moment kwetsbaar zijn voor hacking.

De beste optie om digitale activa te behouden, is door een hardware wallet aan te schaffen. Hardware wallets zijn offline wallets die zorgen voor koude opslag van je cryptocurrencies, waardoor ze onmogelijk te hacken zijn. Ledger Nano S is een van de beste hardware wallets ter wereld waarmee je een groot aantal cryptocurrencies kunt opslaan, omdat het veilig is en de portemonnee gemakkelijk kan worden teruggevonden. Als het kopen van crypto niet past bij uw financiële doelstellingen op lange termijn, moet u het niet kopen omdat het met een relatieve korting wordt verhandeld, volgens Ivory Johnson, een gecertificeerde financiële planner en oprichter van Delancey Wealth Management in Washington, DC, hebben professionals uit de industrie onlangs gezinspeeld op wat crypto-insiders beschouwen als „hawkish federale regelgeving” als een belangrijke oorzaak van de achterblijvende prijs van Bitcoin.

Voordat u een beleggingsportefeuille voor de lange termijn in cryptocurrency gaat opzetten, zijn er vier cruciale vragen waarmee u rekening moet houden. De weg naar vermogen op lange termijn en sparen voor hun pensioen is meestal succesvol voor mensen met gediversifieerde beleggingen zoals goedkope indexfondsen, waarbij crypto een zeer klein deel uitmaakt. Hoewel het overgrote deel van de cryptocurrencies synchroon beweegt met de bredere markt, is dit immers niet altijd het geval. Maar nu evalueren bullish experts de crypto-industrie helemaal opnieuw, aangezien grote bedrijven zoals Nike en andere grote merken manieren zoeken om inkomsten te genereren met hun producten in de digitale metaverse.

In plaats van simpelweg uw Bitcoin, Ethereum of altcoin te bewaren, kunt u ze via een cryptowallet inzetten om jaarlijks tussen de 2% en meer dan 10% aan uw cryptocurrency te verdienen. Verbind in plaats daarvan eenvoudig uw portemonnee met de website van Uniswap en u kunt direct vanuit uw Ethereum-portemonnee beginnen met het verhandelen van cryptovaluta. Het mooie hiervan is dat er rente wordt betaald in de crypto die je inzet, zodat je passief meer cryptocurrency kunt verzamelen. We hebben slechts ongeveer 10 jaar aan gegevens om cryptoprijsvoorspellingen te onderbouwen, en de waarde van Bitcoin, hoewel deze mogelijk op lange termijn stijgt, is van dag tot dag zeer volatiel.

Daarom raden gecertificeerde financiële planners aan om slechts 1% tot 5% van uw portefeuille aan crypto toe te wijzen om uw geld te beschermen tegen de volatiliteit. Hoewel de verliezen voor investeerders verontrustend kunnen zijn, bieden ze mensen die geïnteresseerd zijn in het kopen van cryptocurrencies ook de kans om hun financiële plan te herzien en in de volatiele activaklasse te komen als dat voor hen zinvol is, zei Tyrone Ross, CEO van Onramp Invest, een crypto-activaplatform voor financiële adviseurs en bedrijven. Het eerste waar u rekening mee moet houden bij het zoeken naar de beste crypto voor HODL, is hoe het digitale token heeft gepresteerd ten opzichte van de bredere markt - die over het algemeen wordt vergeleken met de prijsactie van Bitcoin. Daarom moet u begrijpen waar u uw zuurverdiende geld in steekt voordat u zich in de cryptocurrency-ruimte waagt.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *