Is het een goed idee om crypto op lange termijn te bewaren?

Niets is gegarandeerd, maar als u cryptocurrency koopt als waardeopslag voor de lange termijn, hoe meer „de echte wereld het gebruikt”, hoe groter de kans dat de vraag en waarde zullen toenemen. 6 dagen geleden is Cryptocurrency een goede investering als u direct wilt worden blootgesteld aan de vraag naar digitale valuta. Een veiliger maar mogelijk minder lucratief alternatief is het kopen van aandelen van bedrijven met blootstelling aan cryptocurrency. Momenteel is het beleggen van cryptocurrencies op lange termijn winstgevend gebleken, maar het is belangrijk dat u op de hoogte bent van de markt voordat u investeert.

Gelukkig kan beleggen voor de lange termijn een van de eenvoudigste manieren zijn om te beleggen, althans in theorie. Nieuwe investeerders kunnen het moeilijk vinden om hun beleggingen vast te houden nadat meer dan 50% in beide richtingen is verhuisd. Je moet je munten of tokens minimaal een jaar bewaren om dit van kracht te laten worden, maar als je dat doet, zal het belastingtarief veel gunstiger zijn. Winsten op korte termijn worden over het algemeen belast tegen reguliere inkomstenbelastingtarieven.

Kleine bedragen aan vermogenswinsten kunnen zelfs belastingvrij zijn, afhankelijk van uw reguliere inkomen. In de cryptocurrency-wereld kan bijna alles leiden tot buitensporig hoge rendementen van bijvoorbeeld een crypto-take dogecoin, die een enorme waardestijging zag ondanks dat het als een grap begon. In plaats daarvan moet beleggen in cryptocurrencies worden gezien als een andere weg naar financiële onafhankelijkheid die mensen kan helpen de inflatie in de loop van de tijd te verslaan. Hoewel het belang van Bitcoin de cryptomarkten blijft stimuleren, is het ook belangrijk om vertrouwd te raken met de nieuwe blockchain-projecten en -protocollen die verder gaan dan de opslag en waardeoverdracht van Bitcoin.

Veel gevestigde cryptocurrencies zijn momenteel op de markt en op de lange termijn zijn veel van deze activa radicaal in waarde gestegen. Het grootste risico is dat u uw privésleutel kwijtraakt; zonder sleutel is het onmogelijk om toegang te krijgen tot uw cryptocurrency. Je vindt dit misschien triviaal, maar je kunt niet zomaar een bank of andere financiële instelling binnenlopen en cryptocurrency kopen. Als u denkt dat het gebruik van cryptocurrency in de loop van de tijd steeds wijdverspreider zal worden, dan is het waarschijnlijk logisch dat u rechtstreeks crypto koopt als onderdeel van een gediversifieerde portefeuille.

Als en wanneer ze aan consumenten worden aangeboden, is dit een goedkope manier om toegang te krijgen tot de cryptomarkt, en dan zorgt iemand anders voor de marktmechanismen. Wanneer u daghandelt, probeert u te profiteren van prijsschommelingen in cryptocurrency die zich doorgaans binnen een dag voordoen. Maar veel crypto-investeerders zijn het erover eens dat het aandeel van cryptocurrencies in de reële economie zal toenemen ten koste van de aandelenmarkt. Zeker, investeren in cryptocurrencies zou volgens Ross op de tweede plaats moeten staan na een solide financieel plan dat noodbesparingen en een solide pensioenplanning omvat.

In plaats van simpelweg uw Bitcoin, Ethereum of altcoin te bewaren, kunt u ze via een cryptowallet inzetten om jaarlijks tussen de 2% en meer dan 10% aan uw cryptocurrency te verdienen. Investeerders die optimistisch zijn over het langetermijnpotentieel van het Ethereum-platform kunnen rechtstreeks profiteren door Ether te bezitten. Het is meer een veilige investering geworden dan een valuta, waardoor het een plaats heeft gekregen in uw cryptocurrency-portefeuille op lange termijn. Hier zijn enkele vragen die u kunt stellen over de cryptocurrency die u overweegt om te bepalen of deze waarde op lange termijn kan hebben.

Als u op lange termijn wilt investeren in cryptocurrencies, moet u uw digitale activa uit de buurt van handelsplatforms houden, omdat ze op elk moment kwetsbaar zijn voor hacking.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *