Zal de cryptowaarde stijgen als je deze lange tijd vasthoudt?

Als waardeopslag op lange termijn geldt dat hoe meer toepassingen in de praktijk worden toegepast, hoe groter de kans dat de waarde ervan zal stijgen. De investering in cryptovaluta op lange termijn geeft u directe controle over uw portefeuille. Dat betekent lagere kosten en betere toegang tot uw investering. Cryptocurrency kan waarde winnen op uitwisselingsplatforms.

Het stijgt in waarde op basis van vraag en aanbod. Cryptomarkten zijn volatiel, dus het kopen van cryptocurrencies tegen elke prijs — laat staan een dip die een langetermijntrend zou kunnen worden — is riskant. Hoewel de prijzen kunnen terugkeren naar eerdere niveaus, kunnen ze ook nog verder dalen, waardoor uw investering onder water blijft. Dus wat moet een nieuwe investeerder doen? Een manier om het struikgewas te doorbreken, is door een munt of token te kiezen die is gebouwd om een bepaald doel te vervullen als alternatief voor traditioneel geld, zoals Bitcoin, of, laten we zeggen, een manier om geld over te maken naar delen van de wereld waar basisbankdiensten moeilijk te verkrijgen zijn.

Hoe de waarde ook fluctueert, het idee luidt: er zal een reden zijn om er gebruik van te maken, waardoor het een goede investering kan zijn. Daarom raden experts aan om uw crypto-investeringen op minder dan 5% van uw totale portefeuille te houden. De weg naar vermogen op lange termijn en sparen voor hun pensioen is meestal succesvol voor mensen met gediversifieerde beleggingen zoals goedkope indexfondsen, waarbij crypto een zeer klein deel uitmaakt. Net zoals de wenselijkheid van zijn producten van invloed is op de aandelenkoers van een bedrijf, heeft het cryptomonetaire systeem invloed op de kosten van cryptohandel.

Gezien het oude investeringsgezegde 'buy the dip', zijn beleggers nu misschien op zoek naar een deel van de volatiele cryptomarkt in de hoop dat dit een tijdelijke neergang betekent in plaats van een bearmarkt op lange termijn. Dat is een deel van de reden waarom experts aanbevelen om niet meer dan 5% van uw totale portefeuille in cryptocurrency te investeren en nooit te investeren ten koste van sparen in noodsituaties en het afbetalen van schulden met een hoge rente. Medeoprichter van het geautomatiseerde cryptohandelplatform Coinrule, Oleg Giberstein, denkt dat crypto dezelfde stress ondergaat als andere delen van de economie, wat leidt tot prijsdalingen.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *