Kun je geld verliezen in cryptocurrency?

Cryptovaluta zijn berucht omdat ze volatiel zijn. En waar sprake is van volatiliteit, is er een enorme kans om geld te verdienen en te verliezen. Als je investeert op basis van wat een beroemdheid twittert of wat een zelfverklaarde expert je zegt te doen, dan is de kans groot dat het je iets gaat kosten. Dus hier zijn 10 eenvoudige regels voor jou, om te helpen begrijpen wat de veelgemaakte fouten zijn die je moet vermijden, om slimmer met je geld om te gaan.

Om cryptovaluta te verhandelen, zet een gebruiker een bepaald percentage van de margepositie die hij wil openen in en leent hij geld van een beurs om de rest te dekken. De strategieën die in het e-boek worden beschreven, zijn geschikt voor verschillende marktomgevingen, zodat de lezer leert hoe hij in bijna elk scenario geld kan verdienen. Rohas Nagpal is de auteur van het Future Money Playbook en Chief Blockchain Architect bij het Wrapped Asset Project. Als de prijs echter daalt en de ruil een bepaalde leenratio of margesaldo vereist, zal de koper meer geld moeten storten.

We streven ernaar ingewikkelde concepten op een rijtje te zetten, u op de hoogte te houden van de laatste trends en u op de hoogte te houden van de dingen die u kunt gebruiken om aan uw geld te komen. Houd er ten slotte rekening mee dat cryptocurrency grotendeels een ongereguleerde activaklasse is en dat de manieren om geld te verdienen met crypto nog steeds evolueren. De gedachte hierachter is om te proberen een frauduleus bedrijf op te richten dat geen transparantie heeft, en financiële rapporten om u aan het investeren te krijgen en u uiteindelijk uw geld verliest. Opties brengen risico's met zich mee, waaronder een aanzienlijk risico op verlies en de mogelijkheid dat een belegger in korte tijd zijn volledige inleg verliest.

Dat is veel blootstelling aan een van de meest risicovolle activa die de mensheid kent, en door de recente ineenstorting gaan veel mensen veel geld verloren. Er zijn weinig consumentenbescherming voor cryptocurrency, dus als het geld eenmaal op is, is er geen kans om het terug te krijgen. Maar beleggers kunnen geld verliezen op crypto-investeringen en een negatief saldo zien, afhankelijk van hun beleggingsstrategie. Hoewel cryptocurrency in de ware zin van het woord nooit negatief kan worden, is het mogelijk dat handelaren geld kunnen verliezen, vooral als ze strategieën gebruiken zoals margehandel of futurescontracten.

Dat gezegd hebbende, is de cryptomarkt volatiel en kunnen beleggers zelf aanzienlijke bedragen verliezen, vooral als ze strategieën met een hoger risico gebruiken, zoals short selling en margehandel, aangezien deze mogelijk kunnen leiden tot aanzienlijke verliezen en winsten.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *